Als specialist in web, mail en data security, encryptie, antivirus, firewalls, file sharing, two-factor authenticatie, enterprise mobility management en IT-management tooling werken wij samen met toonaangevende fabrikanten om de beste oplossing te bieden voor uw situatie.

WebLimits heeft gecertificeerde consultants en beschikt over een eigen supportdesk. Wij besteden veel aandacht aan het trainen van onze opdrachtgevers en verzorgen

Wij leveren Blackberry (Workspaces & Enterprise Mobility), Integral, Forcepoint, Fortinet, ManageEngine, Kaspersky, Safenet, Soti en Trend Micro.

WebLimits voert risicoinventarisaties en security scans uit en realiseert uw informatiebeveiligingsbeleid en optimaliseert (ITIL) bedrijfsprocessen. Voor awareness trainingen, spearphising acties en pentesten werken wij samen met specialisten.

Met een security scan krijgt u inzicht in de veiligheid van uw gateway eventueel uitgebreid met een pentest. Doordat de overheid de meldplicht datalekken heeft uitgebreid -zelfs op straffe van boetes-, voeren wij een DLP-nulmeting uit. Wij brengen in kaart welke vertrouwelijke informatie via het web, de mail of de endpoint uw organisatie abusievelijk of met opzet verlaat.

Door gedegen kennis op het gebied van wet- en regelgeving helpen wij organisaties met het op peil brengen en houden van privacy- en security beleid. WebLimits levert ook Functionaris Gegevensbescherming diensten.